Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini eğri görmek

Rüyada dişlerini eğri görmek

Rüyada dişlerini eğri görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, halinin iyi olduğuna, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerini eğri gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada diş eğriliği görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada dişlerini eğri görmek yoksulluğa, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eğri yol görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işarettir.

Rüyada burnunu eğri görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eğri bilezik görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğri duvar görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada eğri bacak görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments