Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri iğne görmek

Rüyada eğri iğne görmek

Rüyada eğri iğne görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işlerinin ters gideceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada eğri iğne gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada eğri iğne görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Rüyada eğri bina görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Rüyada eğri kılıç görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada eğri bacak görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Rüyada burnunu eğri görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğri duvar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada eğri bıçak görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments