Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş eğriliği görmek

Rüyada diş eğriliği görmek

Rüyada diş eğriliği görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet eder.

Rüyada diş eğriliği gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada diş eğriliği görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dişlerini eğri görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada eğri iğne görmek kazancının eksileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Rüyada eğri bina görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eğri bacak görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada eğri bilezik görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğri duvar görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eğri bıçak görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments