Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz arazi görmek

Rüyada düz arazi görmek

Rüyada düz arazi görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye işarettir.

Rüyada düz arazi gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada düz arazi görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engebeli arazi görmek güzel fırsatların elde edileceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Rüyada boş arazi görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada geniş arazi görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazide ev görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada geniş bir arazi görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada boş yeşil arazi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments