Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş arazide namaz kılmak

Rüyada boş arazide namaz kılmak

Rüyada boş arazide namaz kılmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada boş arazide namaz kılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada boş arazide namaz kılmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada boş bir arazi görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide mezar görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş bir arazide koşmak kendisine fırsatlar yaratacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide oturmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boş yeşil arazi görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, para sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada boş arazi görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boş arazide yürümek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments