Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş yeşil arazi görmek

Rüyada boş yeşil arazi görmek

Rüyada boş yeşil arazi görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada boş yeşil arazi gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Rüyada boş yeşil arazi görmek elinin darlığa düşeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, endişelerini silip atacağına inanılır.

Rüyada boş arazide yürümek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada boş arazide mezar görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada boş bir arazide koşmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş arazide oturmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments