Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş arazi görmek

Rüyada boş arazi görmek

Rüyada boş arazi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazi gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Rüyada boş arazide namaz kılmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boş bir arazide koşmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada boş arazi görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Rüyada boş arazide oturmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada boş arazide yürümek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada boş yeşil arazi görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments