Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engebeli arazi görmek

Rüyada engebeli arazi görmek

Rüyada engebeli arazi görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engebeli arazi gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada engebeli arazi görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada engebeli yollardan geçmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engebeli yolda araba kullanmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada engebeli yol görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada arazinin yandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada boş bir arazide koşmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aşık olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada tarla arazi görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arazi yangını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments