Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazide ev görmek

Rüyada arazide ev görmek

Rüyada arazide ev görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada arazide ev gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada arazide ev görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kolay yollardan kazanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurak arazi görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada taşlı arazi görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir arazi görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsa arazi görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir arazi görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada geniş arazi görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments