Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş arazi görmek

Rüyada geniş arazi görmek

Rüyada geniş arazi görmek neşeli zamanların yaşanacağına, hanenizde bolluk olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş arazi gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada geniş arazi görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bir arazi görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada boş arazide oturmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada arazi ölçmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, ufkunun açılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arazi sulamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada boş arazide mezar görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada taşlı arazi görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, zenginlik sahibi olunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil arazi görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments