Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duymamazlıktan gelmek

Rüyada duymamazlıktan gelmek

Rüyada duymamazlıktan gelmek şansın açılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, uzak bir yola gidileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağı duymamak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret eder.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sesini duymamak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulakları duymamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kulağının duymadığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada duymadığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments