Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşulanı duymamak

Rüyada konuşulanı duymamak

Rüyada konuşulanı duymamak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, eline para geçeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada konuşulanı duymamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada konuşulanı duymamak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesini duymamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birini duymamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, iyi şartlara kavuşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kulağı duymamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Rüyada kulakları duymamak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada duymadığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments