Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmanlık duyan birini görmek

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Rüyada konuşulanı duymamak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birini duymamak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kulakları duymamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesini duymamak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments