Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı duymamak

Rüyada kulağı duymamak

Rüyada kulağı duymamak moralinin genel olarak yerinde olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağı duymamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada kulakları duymamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağı duymamak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının duymadığını görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada duymadığını görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duymamazlıktan gelmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak ekmeğinin bereketleneceğine, yanlış kararlar vereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada sesini duymamak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments