Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duymadığını görmek

Rüyada duymadığını görmek

Rüyada duymadığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gülüp eğleneceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, bereketin eksileceğine delalettir.

Rüyada duymadığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Rüyada kulağının duymadığını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada kulağı duymamak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada sesini duymamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada duymadığını görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek işinde profesyonel kimse olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birini duymamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulakları duymamak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments