Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının duymadığını görmek

Rüyada kulağının duymadığını görmek

Rüyada kulağının duymadığını görmek ele güne muhtaç olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok sevineceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağının duymadığını gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada kulağı duymamak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakları duymamak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesini duymamak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, idealist kimse olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments