Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakları duymamak

Rüyada kulakları duymamak

Rüyada kulakları duymamak şansın ve kısmetin açık olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bereketin artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kulakları duymamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Rüyada kulağının duymadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı duymamak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakları duymamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Rüyada konuşulanı duymamak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada duymamazlıktan gelmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini duymamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments