Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesini duymamak

Rüyada sesini duymamak

Rüyada sesini duymamak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, verimin ve bereketin geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, malların çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesini duymamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada sesini duymamak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, terfi edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kulağı duymamak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birini duymamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada kulakları duymamak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, haneden birinin ayrılacağına, güzel günlerle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments