Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini duymamak

Rüyada birini duymamak

Rüyada birini duymamak insanlara iş öğreteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, işlerin bir anda azalacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini duymamak gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada konuşulanı duymamak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada duymadığını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kulakları duymamak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada kulağı duymamak enerjisini toplayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birini duymamak kişinin sıkıntılarından arınacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sesini duymamak psikolojik olarak toparlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments