Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir parmaklık arasından geçmek

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, üzüntülerin son bulacağına, farklı şeyler deneyeceğine, büyüyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada demir parmaklık görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada pencere parmaklığı görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet eder.

Rüyada parmaklık görmek malın bereketinin artmasına, maddi açıdan dibe vurulacağına, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada duvar arasından geçmek sorunların bu sayede aşılacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arabaların arasından geçmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanların arasından geçmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, küfürlü söze, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments