Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın üstünde durmak

Rüyada duvarın üstünde durmak

Rüyada duvarın üstünde durmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada duvarın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada duvarın üstünde durmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, olumsuz haberler alacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet eder.

Rüyada duvar üstünde durmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde durmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Rüyada su üstünde durmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde durmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments