Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstünde durmak

Rüyada taşın üstünde durmak

Rüyada taşın üstünde durmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, bereketli bir döneme girileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Rüyada taşın üstünde durmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada köprünün üstünde durmak kazançlı bir işe girileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde durmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizde su üstünde durmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ip üstünde durmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, eşlerinin kapanacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde durmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde durmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments