Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde durmak

Rüyada su üstünde durmak

Rüyada su üstünde durmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, her zaman hak ettiğini alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada su üstünde durmak iyi kısmetleri olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde durmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde durmak başarının garantileneceğine, can sıkıntısının geçeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde durmak imkânlarının da genişleyeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada tek ayak üstünde durmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments