Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde durmak

Rüyada denizin üstünde durmak

Rüyada denizin üstünde durmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde durmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada deniz üstünde durmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde durmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde su üstünde durmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, güleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde durmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada tek ayak üstünde durmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde durmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kişinin geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments