Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde durmak

Rüyada suyun üstünde durmak

Rüyada suyun üstünde durmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sevdiği insana kavuşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada suyun üstünde durmak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada su üstünde durmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere işarettir.

Rüyada denizde su üstünde durmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünde durmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hakkını savunamayacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünde durmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak ümitlerinin son bulacağına, zaferlere doymayacağına, ruhani önderlik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ip üstünde durmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Rüyada duvar üstünde durmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde durmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments