Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üstünde durmak

Rüyada duvar üstünde durmak

Rüyada duvar üstünde durmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada duvar üstünde durmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada duvar üstünde durmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde durmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ip üstünde durmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde durmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada kayanın üstünde durmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haram mal yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak aşama göstermeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde durmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments