Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde su üstünde durmak

Rüyada denizde su üstünde durmak

Rüyada denizde su üstünde durmak istediği gibi hareket edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada denizde su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Rüyada denizde su üstünde durmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde durmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde durmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işindeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su üstünde durmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Rüyada suyun üstünde durmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde durmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ip üstünde durmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, zorlukları aşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments