Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde batmadan durmak

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde durmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde su üstünde durmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde durmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada suya batmadan durmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hanesine bolluk geleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments