Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı yumruklamak

Rüyada duvarı yumruklamak

Rüyada duvarı yumruklamak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarı yumruklamak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada duvarı yumruklamak kimden akıl soracağına, çok güzel günler göreceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada duvarları yumruklamak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada masayı yumruklamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kapı yumruklamak çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı yumruklamak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada cam yumruklamak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada birini yumruklamak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments