Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masayı yumruklamak

Rüyada masayı yumruklamak

Rüyada masayı yumruklamak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada masayı yumruklamak gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Rüyada masayı yumruklamak aklına giren şeytana uyacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarları yumruklamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarı yumruklamak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı yumruklamak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada cam yumruklamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada adam yumruklamak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı yumruklamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments