Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam yumruklamak

Rüyada cam yumruklamak

Rüyada cam yumruklamak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye rivayet etmektedir.

Rüyada cam yumruklamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Rüyada cam yumruklamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Rüyada kapıyı yumruklamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada duvar yumruklamak kazancının eksileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı yumruklamak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birini yumruklamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada duvarları yumruklamak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam yumruklamak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada duvarı yumruklamak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments