Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı yumruklamak

Rüyada kapı yumruklamak

Rüyada kapı yumruklamak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Rüyada kapı yumruklamak gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada kapı yumruklamak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı yumruklamak esenliği bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada masayı yumruklamak yenilgiye uğramış hissedeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet eder.

Rüyada cam yumruklamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada duvarları yumruklamak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarı yumruklamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yumruklamak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada adam yumruklamak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, elinize para geçeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments