Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı yumruklamak

Rüyada kapıyı yumruklamak

Rüyada kapıyı yumruklamak güç ve kudret kazanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı yumruklamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kapıyı yumruklamak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı yumruklamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada cam yumruklamak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini yumruklamak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarı yumruklamak sorunların tatlıya bağlanacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarları yumruklamak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada masayı yumruklamak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada adam yumruklamak kazancın düşeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments