Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yumruklamak

Rüyada birini yumruklamak

Rüyada birini yumruklamak nimet bolluğu yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birini yumruklamak gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Rüyada adam yumruklamak kendi işini kurmak için adım atacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kapı yumruklamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor zamanların sona ereceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı yumruklamak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam yumruklamak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar yumruklamak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada masayı yumruklamak ruhlarına mevlit okutacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada duvarları yumruklamak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birini yumruklamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments