Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar yumruklamak

Rüyada duvar yumruklamak

Rüyada duvar yumruklamak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada duvar yumruklamak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarları yumruklamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada duvarı yumruklamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Rüyada adam yumruklamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zor durumlarda kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada birini yumruklamak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kapı yumruklamak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada masayı yumruklamak ömür boyu devam edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cam yumruklamak bazı büyük çalışmalar yapacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments