Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları yumruklamak

Rüyada duvarları yumruklamak

Rüyada duvarları yumruklamak rütbe edineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, güleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada duvarları yumruklamak gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada duvar yumruklamak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada duvarları yumruklamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, onu isyan noktasına getireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duvarı yumruklamak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı yumruklamak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada masayı yumruklamak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada adam yumruklamak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada kapı yumruklamak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yumruklamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments