Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvari delmek

Rüyada duvari delmek

Rüyada duvari delmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ferah bir eve geçileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Rüyada duvari delmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada matkapla duvar delmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, pek çok olumlu gelişmelere, başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar delmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada duvari delmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada burnunu deldirmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kulağını deldiğini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri delmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilini deldirmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını delmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments