Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini deldirmek

Rüyada dilini deldirmek

Rüyada dilini deldirmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada dilini deldirmek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada dilini deldirmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dil deldirmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada duvar delmek belalı kimselerle karşılaşacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı deldirmek büyük paralar kazanılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kulak deldirmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kulağını delmek her istediğini elde edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dağ delmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kulak deldiğini görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments