Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar delmek

Rüyada duvar delmek

Rüyada duvar delmek haksızlık yapmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar delmek gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada matkapla duvar delmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvari delmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada duvar delmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağı deldirmek sıkıntılara neden olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada cam delmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada burnunu deldirmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kulaklarını deldirmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments