Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağını delmek

Rüyada dudağını delmek

Rüyada dudağını delmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, isabetli adımlar atacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağını delmek gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını deldirmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada dudağını delmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudak deldirmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar delmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Rüyada dağ delmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada dil deldirmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments