Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağını deldiğini görmek

Rüyada kulağını deldiğini görmek

Rüyada kulağını deldiğini görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kafasının da rahat edeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kulağını deldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada kulak deldirmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kulağını deldiğini görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağı delmek rahat edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaklarını deldirmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada kulağını delmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada kendi kulağını delmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada kulak delmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kulak deldiğini görmek sorunların kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments