Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu deldirmek

Rüyada burnunu deldirmek

Rüyada burnunu deldirmek maddi açıdan zarar edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu deldirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına delalettir.

Rüyada burnunu deldirmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Rüyada kulağını deldiğini görmek insanlara küsüleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak deldiğini görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada cam delmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Rüyada toprak delmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments