Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri delmek

Rüyada yeri delmek

Rüyada yeri delmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeri delmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeri delmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada matkapla duvar delmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü deldirmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, isabetli adımlar atılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak deldirmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, rüya sahibinin şansının açılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğini deldirmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada demir delmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada kaşını deldirmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments