Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada matkapla duvar delmek

Rüyada matkapla duvar delmek

Rüyada matkapla duvar delmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, terfi edeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada matkapla duvar delmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada matkapla duvar delmek şansın önünün kesileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada matkap görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet eder.

Rüyada matkap sesi duymak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada matkap ucu görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada matkap kullanmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvari delmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvar delmek geçici olarak rahatsızlanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada göbeğini deldirmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments