Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı boyalı görmek

Rüyada duvarı boyalı görmek

Rüyada duvarı boyalı görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı boyalı gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işarettir.

Rüyada duvara boya yapmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, beddua ve ah alacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar boyası almak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına inanılır.

Rüyada duvarı boyalı görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak büyük başarılara kazanılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek hayatının da zorlaşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments