Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boyalı duvar görmek

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Rüyada beyaz boyalı duvar gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada duvarı boyalı görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalettir.

Rüyada duvar boyası görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, enerjisini toplayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada duvara boya yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada duvar boyası almak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada boyanmış duvar görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments