Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı duvar boyası görmek

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı duvar boyası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada duvara boya sürmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada duvar boyası görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boyasız duvar görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, malın bereketinin artmasına inanılır.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments