Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara boya yapmak

Rüyada duvara boya yapmak

Rüyada duvara boya yapmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zamanının boşa gideceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, günden güne kazancının artacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvara boya yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara boya yapmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına rivayet eder.

Rüyada duvarı boyalı görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, afiyette olacağına, rızıksız kalacağına tabir olunur.

Rüyada pembe duvar boyası görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Rüyada duvara boya görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada duvar boyası görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments