Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni boyanmış duvar görmek

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada duvar boyası görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada duvara boya sürmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada duvara boya görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet eder.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada duvara boya yapmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet eder.

Rüyada boyanmış duvar görmek insanlara olan güvenin artacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments