Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara beyaz boya yapmak

Rüyada duvara beyaz boya yapmak

Rüyada duvara beyaz boya yapmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ailesinin de büyük olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada duvara boya yapmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek düşmanlarını alt edeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boya yapmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak hasta ve üzgün olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments